Winkel

In verband met de bewerkelijkheid van het genereren van de pasjes en andere werkzaamheden is de verkoop via de shop tot nader orde gestopt.

 

Voorwaarden voor gebruik van materialen van de gratie Thor!

De website, eigenaar van ‘Bij Gratie Thor’ of aangesloten mensen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld bij gebruik van ‘Gratie Thor’ pasjes of andere materialen. Gebruik van de pasjes en andere materialen is op eigen risico. Elke gezagsdrager, rechter, deurwaarder, politiefunctionaris reageert anders en is mogelijk niet bekend met de informatie die op deze website gegeven wordt. Zij worden opgeleid om anderen te onderdrukken en te intimideren. Daarnaast erkennen zij mogelijk het ‘bij de gratie Thor’ systeem niet en dat mag natuurlijk. Zij dienen overigens allen de koning die het niet bestaande ‘gratie Gods’ systeem dient. De koning heeft geen kleren aan!

Het doel van de pasjes en andere materialen is om het gedrag van een gezagsdrager te spiegelen. Als u bijvoorbeeld het pasje ‘hoogste politiefunctionaris’ bij de gratie Thor gebruikt bij een agent, dan lijkt het alsof u altijd hoger in rang bent dan de tegenpartij. Uiteindelijk zijn natuurlijk alle mensen gelijk. Wie heeft hen de autoriteit gegeven om over een ander (u) te mogen beslissen?

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond