Gratie Thor

Bij de gratie Thor is iedereen gelijk, ongeacht hoe je verkleed bent

Over gratie Thor

Bij de ‘gratie Thor’ is een initiatief op basis van het ontbreken van het bewijs ‘de gratie Gods’ bij de overheid/koning. De koning bekrachtigt alle wet- en regelgeving bij de ‘gratie Gods’. Hij is, zo staat in de wet, door God gemachtigd om wetten te mogen ondertekenen. Naast dat alle wet- en regelgeving dus geen grondslag heeft (ongeldig is?), zo blijkt uit een WOO-verzoek, hebben wij onze eigen schepper die wij volgen. Bij de gratie Thor is iedereen vrij en zijn alle vrije, levende mannen en vrouwen gelijk, ongeacht hoe ze verkleed zijn. Wij hebben nooit een contract getekend met een entiteit van het systeem ‘de gratie Gods’. Dus is hun regelgeving niet van toepassing op ons.

Waarom bij gratie Thor?

Als wij een overheid zouden hebben, die er voor inwoners is en het land goed bestuurt, dan was dit initiatief niet nodig geweest. De overheid is verworden tot een monster en het volk dient de overheid in plaats van andersom. Kijk naar de toeslagenaffaire, de schade van aardbevingen in Groningen, het liegen en bedriegen door leiders, het kwijt raken van miljarden euro’s, het negeren van de grondwet en het niet afleggen van verantwoording. Het lijkt erop alsof ze alles kapot willen hebben. Kijk wat ze doen met het MKB en de middenstand. Als wij als inwoners van Nederland een kleine misstap maken, dan volgen er gelijk sancties. En zij komen er steeds mee weg. De situatie is onhoudbaar en wij doen er niet meer aan mee! Bij de gratie Thor!

Machtiging besturen/stemmen

Het enige dat u in het systeem houdt dat is gebaseerd op de ‘gratie Gods’ is uw machtiging tot besturen oftewel stemmen. Als u trouw stemt, dan erkent u het systeem en de wetgeving die is ondertekent met ‘bij de gratie Gods’. Dat is de reden dat politici zo graag willen dat u stemt. Als u stemt, dan geeft u immers uw stem weg aan een ander, een ‘volksvertegenwoordiger’. U bent het er daardoor mee eens dat u in het systeem, zelf geen recht van spreken meer heeft. Zegt u uw machtiging besturen op, dan kunt u het weer zelf doen. Dit heeft onder andere te maken met het verschil tussen vrije levende mannen en vrouwen en ‘natuurlijke’ personen. Lees meer over machtiging besturen en mensen en personen. Meer over machtiging besturen opzeggen vindt u op www.burgerfront.nl en www.wordmens.nu.

Aansprakelijkheid gebruik materialen en uitingen

Besef dat ambtenaren in functie dit verhaal hoogstwaarschijnlijk niet kennen. Zij zijn opgeleid om gezag uit te dragen en om u te intimideren. Zij denken u zaken te kunnen opleggen. U kunt de organisatie ‘bij de gratie Thor’ niet aansprakelijk stellen voor de gevolgen van het gebruik van de materialen. U gebruikt het materiaal op eigen risico en dient zelf aan te voelen tot hoever u kunt gaan.

Logo gratie Thor

Er zijn mensen die menen dat sommige logo’s en beeldmerken gebaseerd zijn op samenzweringen. Hoewel dat nog niet is gebeurd bij het logo van ‘de gratie Thor’, willen wij het ontwerpproces van het logo meegeven. De basis van het logo is de bliksemschicht van Thor en we vonden een rood kruis erbij toepasselijk: tot hier en niet verder! We hebben voor een rode bliksemschicht (stop!) gekozen en deze gespiegeld. Verder vonden we een chique lint met een Thor-lijk lettertype passend. Als iemand meent er toch iets kwaads in te zien, dan mag dat. Het staat iedereen, ‘bij de gratie Thor’ vrij om een mening te vormen en te uiten. We stellen we het dan wel op prijs als u deze boodschap bij uw mening zet. Dat hoeft natuurlijk niet, want u bent immers vrij!