Gratie Thor

Bij de gratie Thor is iedereen gelijk, ongeacht hoe je verkleed bent

Henk is a winner: ‘THOR 002’ op de auto!

Henk heeft het hele pakket aan materialen afgenomen en zelfs de Thor nummerplaten er bijbesteld. Hij is een voorloper in het domein van ‘mensen en personen’[link naar mens vs persoon], en heeft eerder al lef getoond. Wij vinden het dapper dat hij deze platen op zijn auto heeft gemonteerd en zo rondrijdt. Hij durft voorop te lopen waar anderen (waaronder wij) de stap nog niet durven te zetten.

Henk zit overigens sinds kort bij de politie en dat komt natuurlijk van pas als je met vreemde nummerplaten op de auto rijdt. Als hij wordt aangehouden dan is hij sowieso de hoogste politiefunctionaris. Wie kan daar tegenop? En mocht de diender bezwaar maken, dan doet Henk een gerechtelijke uitspraak. Wat de uitspraak is, weten wij niet. Dat weet alleen de rechter. Wij danken Henk voor zijn moed en wensen hem veel wijsheid. Een toegewijde en overtuigende houding in het leven kan mensen ver brengen, personen niet snel.

Mochten er ontwikkelingen in deze zaak zijn, dan houden we je natuurlijk op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.